Extra voordeel met of zonder kortingscode bij Fish&Chips

Ben je op zoek naar een kortingscode van Fish&Chips? Op deze pagina vind je alle acties van Fish&Chips. Daarnaast zijn er ook acties waarbij je helemaal geen kortingscode nodig heb om van het voordeel te profiteren. Shop jouw perfecte outfit nu extra voordelig! 

 

Kortingsacties:


 

Fish Friend Days

Donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei mei is het weer zover: de Fish Friend Days! Tijdens deze 4 dagen ontvang je maar liefst 30% korting op alles, inclusief SALE! 

Actievoorwaarden Fish Friend Days:

  • Geldig van donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei 2016
  • De korting wordt verrekend in je shopping bag
  • Korting wordt op zowel SALE als nieuwe collectie gegeven
  • De volgende merken zijn volledig uitgezonderd: Elvine, Eleven Paris & Arkk. 
  • Artikelen die NIET zijn voorzien van een "-30%" knop zijn uitgezonderd van de actie

 

 


Fish&Chips

Fish&Chips is al vele jaren een begrip in de hippe Kammenstraat, de winkel opende zijn deuren in 1997 en is een vaste waarde in Antwerpen. 

De winkel heeft vele gezichten maar is bovenal een winkel die bekend staat om haar vernieuwende en eigentijdse visie op mode.
De winkel biedt een ruime collectie kleding en schoenen die zowel tieners, adolescenten als volwassenen kan bekoren. 

Je vind hier de grotere merken terug als ook pop-up brands en streetwear. Daarnaast is Fish & Chips één van de weinige zaken waar je terecht kan voor graffiti & toebehoren.

Maandelijks organiseert Fish&Chips exposities. Hier bieden ze de kans aan verschillende en uiteenlopende artiesten om zich te exposeren in de expo-ruimte van de winkel op de eerste verdieping.

Als dat nog niet genoeg is, zijn ook de etalages zeker de moeite waard om eens te bezichtigen, spelen er geregeld DJ’s in het weekend en worden er regelmatig muziekoptredens georganiseerd.